Je eerste rijles

Het is zover,  je eerste rijles staat  gepland en dan begint het natuurlijk te kriebelen, dan wil je zo snel mogelijk op pad. Maar hoe gaat dat eigenlijk?

We halen je gewoon thuis op en misschien zit de hele familie al klaar met de camera in de aanslag om je eerste rijles vast te leggen. Om de spanning wat weg te nemen mag je daarom eerst plaats nemen op de bijrijderstoel en rijden we samen naar een rustige plek om de auto beter te leren kennen.
button tarieven
Na een korte introductie en een demonstratie van je instructeur gaan we wisselen en mag je het zelf gaan doen. En met zelf doen bedoelen we natuurlijk met de hulp van je instructeur. Je gaat niet gelijk het diepe in maar wij geven de bediening gelijk de eerste rijles al zoveel mogelijk uit handen. Je leert nu al zelf sturen, zelf gas geven en remmen en zelf koppelen en schakelen. Kortom zelf ervaren wat er gebeurt! We nemen de tijd voor een goede uitleg en we helpen je waar nodig is om een goede basis te leggen voor de lessen die hierop volgen. Een uur later dan dat we vertrokken zijn kom je zelf aan rijden bij je huis en is er genoeg tijd voor de familie om dit moment vast te leggen met jou achter het stuur!
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.